Friday, 25 May 2018

MILO MALAYSIA BREAKFAST DAY RUN 2018

MILO MALAYSIA BREAKFAST DAY RUN 2018

AreaDateVenueRegistration
Kuching1st Jul 2018Celebration Square, Stadium SarawakCLICK HERE

Kota  Kinabalu8th Jul 2018 Padang Merdeka, Kota KinabaluCLICK HERE
Kuantan15th Jul 2018Padang MPK, Kuantan,CLICK HERE
Pulau Pinang22nd Jul 2018USM Padang B, Pulau Pinang.  CLICK HERE
Johor Bharu28th Jul 2018Padang Perbandaran Pasir Gudang, Johor Bahru  CLICK HERE
Kota Bharu4th Aug 2018Padang Kompleks Sukan 2, USM KKCLICK HERE
Putrajaya11th Aug 2018  Perbadanan Putrajaya CLICK HERE
Putrajaya12th Aug 2018Perbadanan Putrajaya CLICK HERE


Categories / Entry Fees
CategoryDistanceAgeEntry Fees
Individual Male *3 KM16-99yrsRM 30
Individual Female *3 KM16-99yrsRM 30
Team of 4 (min 1 Adult)3 KM0-99yrsRM 80 
Team of 5 (min 1 Adult)3 KM0-99yrsRM 90 
Team of 6 (min 1 Adult)3 KM0-99yrsRM 100 
* For Putrajaya distance for individual is 5KM with fees RM40

Entitlements:
* MBD Jersey
* BIB
* Finisher Medal (upon completing the run)
* Free MILO® Drinks
* Goodie Bag
* Health Screening
* Zumba
* Lucky draw
* MILO® Bola Juara


Race Kit Collection:
AreaDate (1)Date (2)Venue
Kuching
29th Jun 2018 (11am - 7pm)30th Jun 2018 (10am - 6pm)Stadium Negeri
Kota Kinabalu6th Jul 2018 (11am - 7pm)7th Jul 2018 (10am - 6pm)The Kinabalu Club / Dreamtel 
Kuantan 13th Jul 2018 (11am - 7pm)14th Jul 2018 (10am - 6pm) Widad College
Pulau Pinang20th Jul 2018 (11am - 7pm)21st Jul 2018 (10am - 6pm)USM Gym / Bigger Hall
Johor Bharu26th Jul 2018 (11am - 7pm)27th Jul 2018 (10am - 6pm)UTC Pasir Gudang
Kota Bharu2nd Aug 2018 (11am - 7pm)3rd Aug 2018 (10am - 6pm)USM Kubang Kerian
Putrajaya2-5th Aug 2018 (10.30am - 9pm)2-5th Aug 2018 (10.30am- 9pm)Atria Mall, Damansara Jaya



Closing Date for Registration:
AreaDate
Kuching
24th June 2018
Kota Kinabalu1st July 2018
Kuantan 8th July 2018
Pulau Pinang15th July 2018
Johor Bharu21st July 2018
Kota Bharu28th July 2018
Putrajaya-

Official Website → CLICK HERE

Facebook → CLICK HERE

Further Inquiries :  1-800-88-3433 (Mon-Fri, 8am-8pm) 

61 comments:

  1. CAN I KNOW WHEN WILL ANNOUNCE PUTRAJAYA MILO RUN?

    ReplyDelete
  2. Masih ada lagi kekosongan untuk larian di Kuantan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. larian kuantan pendaftaran penuh dah tutup.

      Delete
  3. Kalau ade saya dan keluarga nak join juga. Baru perasan ade larianni.

    ReplyDelete
  4. Hi,morning...when I can start register?
    Thank

    ReplyDelete
  5. Today 6 july... Masih tak buka registration...

    ReplyDelete
  6. Agaknya jam brp nk dibuka? Nnt jd mcm tahun lepas. Kejap buka dah sold out ��

    ReplyDelete
  7. hi...masih boleh daftar x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putrajays baru hari ni buka pendaftaran.

      Yang lain tempat semua dah penuh cuma Kota Bharu jer masih ada.

      Delete
  8. What will be included in "race kit"??

    ReplyDelete
    Replies
    1. T-shirt & bib number for race kit.

      After completing the run you will get
      * Finisher Medal (upon completing the run)
      * Free MILO® Drinks
      * Goodie Bag
      * Health Screening
      * Zumba
      * Lucky draw
      * MILO® Bola Juara

      Delete
    2. Boleh daftar lg tk larian p. gudang

      Delete
  9. I already join milo breakfast run for 11/august. Can i change the date to 12/august?

    ReplyDelete
    Replies
    1. For further Inquiries : 1-800-88-3433 (Mon-Fri, 8am-8pm)

      Delete
  10. larian untuk kanak kanak rm30 kan ada sijil x kat putrajaya ade koson x

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenar Putrajaya kena bayaran RM40 (extra rm10), slots individu masih ada, tapi xde sijil.

      Delete
  11. Johor bahru@pasir gudang dah penuh ke

    ReplyDelete
  12. bila closing date milo run putrajaya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putrajaya, 11 Ogos dan penuh.
      12 Ogos, famili pun dah tutup, cuma tinggal individu je, slots pun dah hampir cepat capai target.

      Delete
  13. what are the prices for top 30

    ReplyDelete
  14. Kat iklan individu 3km tpi kat form 5km..boleh tahu 3km atau 5km ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5km cuma utk Putrajaya(individu) je, lain tempat 3km

      Delete
  15. 12 august kat putrajaya still boleh register ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tutup, slots dah semua sold out.

      Delete
  16. hi..larian pasir gudang race kit collection dkt UTC JB atw UTC pasir gudang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Bilik Seminar UTC Kompleks Pusat Bandar Pasir Gudang

      Delete
  17. Khidmat volunteering disediakan k?

    ReplyDelete
    Replies
    1. So, 12 august kat putrajaya dah tutup ke

      Delete
    2. confirm 11 & 12 kat putrajaya dah tutup

      Delete
  18. utk putrajaya 12hb ..semua dah sold out kan ? ada buka lagi tak ? nak sgt join

    ReplyDelete
    Replies
    1. slots dan penuh, pendaftaran dah tutup

      Delete
  19. Hi,

    Saya dah register kategori family untuk 11/8/18 boleh tak saya tukar ke tarikh 12/8/18 atas sebab yang tidak boleh dielakkan.
    Saya dah call 1800-88-3433 dan diminta untuk call 1800-18-0505 namun panggilan tidak berjawab. Tolong saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila cuba lagi berhubung dengan pihak penganjur seperti berikut:
      1800-18-0505 (Mon-Fri 10am – 5pm)

      Delete
  20. selamat petang, milo run putrajaya pada hari 11/8/2018 - pukul berapa kena sampai ? boleh show location? saya pertama kali join je. TQ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila datang seawal 6.30am. Pelapasan larian 7.00am

      Lokasi - ---> Klik Sini

      Delete
  21. Where is the actual start venue & time for Putrajaya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila datang seawal 6.30am. Pelapasan larian 7.00am

      Lokasi - ---> Klik Sini

      Delete
  22. Nk tanya kalau terlepas utk ambil pek larian tu mcm mana ya? Di mana nak ambil ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila hubungi:
      1800-18-0505 (Mon-Fri 10am – 5pm)

      Delete
  23. Mohon pencerahan..masih boleh daftar ker larian milo di putrajaya pada 11&12 ogos ni..harap masih ada lagi lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry, semua kategori di Putrajaya dah penuh dah tutup. Namun anda masih boleh datang untuk menyertai aktiviti-aktiviti menarik seperti Zumba, permainan keluarga dan banyak lagi.

      Delete
  24. boleh tau pukul brapa start ehh...utk esok d putrajaya... dan if dah pilih date 11hb..blh tak tukar ke tarikh 12 hb. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila datang seawal 6.30am. Pelepasan larian 7.00am

      Mohon maaf sebarang pertukaran date tidak dilayani.

      Delete
  25. Bagus betul Admin, jawab je soalan semua orang.
    On behalf of all, I would like to say very much appreciated for your kindness. xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you, I'm just do my bit to help others take part in running.

      Delete
  26. Saya terlepas masa utk ambil pek larian dan terlepas masa utk call, xpe kah Klau saya dtg je esok.camna ya????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selain dari tarikh yang ditetapkan untuk pengambilan pek larian, hari lain tidak akan dilayani.

      Delete
    2. Klau saya lari, medal still akan dpt ke even x pkai pek larian???

      Delete
  27. Klu pergi 12.8.2018,acara dia sama ke mcm 11.8.2018..

    ReplyDelete